Darmowa dostawa

Darmowa dostawa (Przesyłka kurierska) już od 200,00 zł.

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Tosty

Szybka, ale i zdrowa strawa na jesienną pogodę z odrobiną witamin


Tosty w oliwie z oliwek

Do przygotowania potrzebujemy:

  • 1 bagietka
  • oliwa z oliwek arbequina


Rozgrzewamy piekarnik do temperatury 200° C, nalewamy oliwę na talerzyk. Bagietkę kroimy na plastry o grubości ok 1 cm i zamaczamy delikatnie w oliwie z oliwek.

 

Pieczywo układamy na kratce ponad blachą do pieczenia i podgrzewamy ok 10 minut, aż bagietka ładnie się zarumieni. 


Gotowe ! 


Zamiast bagietki możemy użyć zwykłych tostów.

 

Przybranie 

Możemy również przygotować przybranie do naszych tostów. Polecam między innymi, aby posmarować tosty pastą z kaparów, anchios i czarnych oliwek , a na wierzchu umieszczamy odrobinę koziego sera.

Innym rozwiązaniem jest posmarowanie tostów twarożkiem i udekorowanie go plastrami wędzonego łososia.

Smacznego! 

Sklep jest w trybie podglądu

 

  » Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.


Click Shop | Hosting home.pl